Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tradehouse Ilukaubamaja leidis müügijuhi investeerimisvaldkonnast

Helena Mägi
Foto: Tradehouse Ilukaubamaja
Veebruari keskpaigast alustas Tradehouse Ilukaubamaja müügijuhina tööd Helena Mägi, kes eelnevalt töötas Admiral Marketsis.

Helena Mägi omab 10 – aastast töökogemust müügivaldkonnas, millest viimased viis aastat töötas ta ettevõttes Admiral Markest AS. Alustades kliendihalduri positsioonist liikus ta edasi Eesti müügijuhiks, kus oma suurimateks saavutusteks peab tulemuslikku müügimeeskonna koordineerimist, uute koolituste väljatöötamist ning mitmete uute ja innovatiivsete projektide elluviimist.

Investeerimismaailmast ilumaailma suundumist peab Mägi põnevaks väljakutseks. „Mul on siiralt hea meel, et saan keskenduda uutele ja motiveerivatele väljakutsetele Tradehouse`is. Usun, et saan nii ennast, oma kogutud teadmisi kui ka oskuseid proovile panna täiesti uues valdkonnas ning olla kasulik ettevõttele, kes on viimaste aastatega teinud suure arenguhüppe“ kommenteeris Mägi.

Tradehouse müügijuhina hakkab Mägi koordineerima müügiüksuste tööd ning vastutab efektiivse müügistrateegia elluviimise eest, mis toetaks ettevõtte jätkuvat kasvu.

„Müügijuhi positsioon on igas ettevõttes strateegiliselt tähtis ning rõõm on suur, et  Helena näol oleme lõpuks leidnud ambitsioonika tegija, kes loodetavasti suudab ettevõtte kiire arenguga sammu pidada,“ lisas Tradehouse Ilukaubamaja tegevjuht Laura Kuldkepp.

2002. aastal asutatud Tradehouse OÜ on Eesti suurim professionaalsete ilutoodete maaletooja ja edasimüüja. Tradehouse’i mullune käive oli 10 miljonit eurot, ettevõte annab tööd enam kui 95 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757