Autor: Kaubandus.ee • 17. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K tõstis teenindajate palku kuni üheksa protsenti

Foto: Raul Mee
Circle K Eesti AS tõstis alates maist neljandat aastat järjest müüjate ja klienditeenindajate põhipalku olenevalt tööstaažist ja töökoha asukohast kuni üheksa protsenti.

Proportsionaalselt suurenesid ka põhipalgast sõltuvad lisatasud – öötöö lisatasu, ületunni tasu ning riiklikel pühadel töötamise lisatasu.

“Meie ettevõtte identiteedi keskmes on klienditeenindaja, soovime pakkuda parimat teenindust, olla teeninduse kvaliteedi etaloniks Eestis. Seetõttu oleme üheks suunanäitajaks ka teenindaja palga kujundamisel ning tõstsime palkasid Eesti keskmisest palgatõusust kiiremini,” märkis Circle K personalidirektor Hedi Nurme-McDonald.

Circle K Eesti müüjate sisendipalk tõusis rohkem kui eelmisel aastal ehk Tallinnas, Harjumaal ja Raplamaal 8,2 protsenti ning mujal Eestis 8,7 protsenti. Ettevõte tunnustab jätkuvalt ka pikaajalise staažiga töötajaid, kes on oma ametikohal töötanud kolm või enam aastat.

Circle K jätkab ka kuupõhise boonuse maksmist nii müüja-klienditeenindaja, vanemmüüja kui teenindusjaamade asetäitjatele – müügiboonused moodustavad arvestatava osa töötasust ning võivad ulatuda 40 protsendini põhipalgast.

Eraldi lisatasud on ette nähtud teenindusjaamades, kus klientide külastatavus ja sooja toidu müük on kõrgem. Uue kompensatsioonina käivitati sel aastal transpordikulude hüvitamine nendele teenindusjaama töötajatele, kelle töökoht asub asulatest väljaspool ja kuhu ei ole võimalik mõistliku aja jooksul ühistranspordiga tööle jõuda.

Circle K Eesti AS on üks Eesti suurimaid mootorikütuste jaemüüjaid, mis omab ja opereerib 59 täisteenindus- ja 17 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamus teenindusjaamades. Kantar Emor 2017. aasta suurettevõtete maineuuringu põhjal on Circle K mainekaim ettevõte Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757