Autor: Maarit Eerme • 24. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FreshGo e-toidupood laienes Tartusse

Ligi neli kuud tegutsenud FreshGo toidukaupade e-pood laienes eelmisel nädalal Tartusse ning tulevikus on plaanis laiendada veel pakutavate teenuste hulka.
Foto: Kuvatõmmis

„Tellimusi on olnud üle ootuste palju, arvasime, et meil kulub pisut rohkem aega, et nii palju inimesi endale võita,“ rääkis ligi neli kuud tegutsenud FreshGo e-poe juhatuse liige Meelis Mäeots. Tema sõnul ostetakse enim igapäevaseid toiduaineid. „Tänu laiale mahe-, turu- ja ökokaupade valikule sisaldab FreshGo toidukorv ka värsket liha, suitsusinki, puu- ja juurvilju, talumune aga ka värskeid mahlasid ja muud sellist.“

Tallinnast ja Harjumaalt alles eelmisel nädalal Tartusse laienenud e-toidukauplusel on Mäeotsa sõnul tulevikus plaan vahendada ka näiteks apteegi- ning raamatupoe tooteid. „Ravimeid küll ise müüma ei hakata, aga kui inimene sooritab ostu nii apteegist kui FreshGo toidupoest, siis saab ta need ühe kulleriga samal ajal kätte,“ rääkis Mäeots.

Lisaks toidukraami kojutoimetamisele toob FreshGo peatselt välja ka pesupesemise teenuse. „Kui klient tellib toidu koju, saab ta ka kotitäie riideid kullerile kaasa anda, paari päeva pärast toome puhtad riided tagasi,“ rääkis Mäeots.

Tartlased on Mäeotsa sõnul toidukauba koju klikkimise võimalust pikalt oodanud. „Neile meeldib, et nüüd on neil kättesaadav sama lai valik toiduaineid, mis tallinlastel – alates talukaubast ning lõpetades Stockmanni delikatessiga,“ ütles ta.

FreshGo ei plaani vaid Tartu ja Tallinnaga piirduda, tasapisi laienetakse, et tulevikus saaks FreshGo teenuseid igas Eesti nurgas kasutada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070