Autor: Maarit Eerme • 11. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Signe Kõiv lahkub E-kaubanduse Liidu juhi kohalt

Eesti E-kaubanduse Liit otsib uut tegevjuhti ning senine tegevjuht Signe Kõiv liigub pärast uue tegevjuhi leidmist uutele väljakutsetele.
Signe Kõiv

Signe Kõiv on ettevõtjana e-kaubanduse liidu liige olnud 2010. aastast ning seda juhtinud viimased 3,5 aastat. Ta on panustanud liikmetele koostöö- ja koolitusvõimaluste loomisele ning valdkonna üldisele arengule meedias, riigiametites ja seadusloomes kaasa rääkides.

Oma suurimateks töövõitudeks peab Kõiv liikmeskonna kasvu 230% võrra, liidu eelarve suurenemist 300% võrra, e-poodide tunnusürituse E-tegu lansseerimist ja edukat E-smaspäeva müügipäeva käivitamist. Viimast E-smaspäeva veebi külastas 75 000 unikaalset külastajat ning või e-poodidele mitmekordseid käibekasvusid.

Kõiv tänab ja tunnustab kõiki 228 liidu liiget, kes oma entusiasmi ja dünaamilisusega peegeldavad hästi tempokalt kasvavat e-kaubanduse valdkonda.

Ta ei soovinud hetkel avaldada, mida ta edasi hakkab tegema.

„Signe Kõiv on teinud oma ametiajal ära suure töö – uuel tegevjuhil on, millega edasi minna,“ ütles E-kaubanduse Liidu juhatuse esimees Mait Mäesalu. Ta lisas, et uuelt tegevjuhilt ootavad nad julget pealehakkamist, sest see on juba pool võitu. Samuti on Mäesalu sõnul oluline varasem kogemus e-kaubanduses, nö ise kättpidi mootoris olemine annab eelise tabada valdkonna tempokat arengust õhust. „Samal ajal on oluline rõhk täna ka kommunikatsioonivõimekusel, et olulisi osapooli ühe laua taha kokku tuua ja liitu kasvatada,“ sõnas ta ning lisas, et turundus- ja kommunikatsioonitaust on samuti üks võtmekoht.

E-Kaubanduse Liidu tegevjuhi kohale on võimalik kandideerida kuni 22. juunini. Huvi korral võtta ühendust liiduga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700