Autor: Kaubandus.ee • 18. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reserved avas Baltikumi suurima kaupluse

Eelmise nädala reedel, 15. juunil avas moebränd Reserved Kristiine kaubanduskeskuses Baltikumi suurima kaupluse, mis on Eestis järjekorras juba teine värske kontseptsiooni järgi kujundatud pood.

Baltikumi suurima kaubavalikuga Reservedi kauplus tegutseb kahel korrusel ning 2 400 m² pinnal. Avatud ja minimalistliku kaupluse sirgjooneline, naturaalsetest materjalidest mööbel aitab tuua väljapanekusse senisest veelgi rohkem läbipaistvust ning dimensioonilisust. Poe stiilipuhtust toetavad omakorda ka LED-ekraanid ja spetsiaalne taustvalgustus.

Uues Reservedi kaupluses on liikumismugavus tagatud ka erivajadustega külastajatele. Neile on mõeldud eriomane proovikabiin, lisaks on kaupluses ringi liikumine lihtsustatud tänu liftile ning eskalaatorile.

Poola päritolu moebränd Reserved on esindatud 20 riigis 450 kauplusega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757