Autor: Kaubandus.ee • 18. juuni 2018

Reserved avas Baltikumi suurima kaupluse

Eelmise nädala reedel, 15. juunil avas moebränd Reserved Kristiine kaubanduskeskuses Baltikumi suurima kaupluse, mis on Eestis järjekorras juba teine värske kontseptsiooni järgi kujundatud pood.

Baltikumi suurima kaubavalikuga Reservedi kauplus tegutseb kahel korrusel ning 2 400 m² pinnal. Avatud ja minimalistliku kaupluse sirgjooneline, naturaalsetest materjalidest mööbel aitab tuua väljapanekusse senisest veelgi rohkem läbipaistvust ning dimensioonilisust. Poe stiilipuhtust toetavad omakorda ka LED-ekraanid ja spetsiaalne taustvalgustus.

Uues Reservedi kaupluses on liikumismugavus tagatud ka erivajadustega külastajatele. Neile on mõeldud eriomane proovikabiin, lisaks on kaupluses ringi liikumine lihtsustatud tänu liftile ning eskalaatorile.

Poola päritolu moebränd Reserved on esindatud 20 riigis 450 kauplusega.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700