Autor: Kaubandus.ee • 3. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu rõivamüüja tegi kena käibetõusu

Leedu rõivamüüja tegi kena käibetõusu
Foto: Aparanga Group
Leedu rõivamüügifirma Apranga jaemüük kasvas tänavu teises kvartalis üle 6% ja küündis pea 55 miljoni euroni.

Esimesel suvekuul suutis ettevõte kasvatada jaemüüki aastaga 2,5%, 18,2 miljoni euroni. Teises kvartalis oli jaemüük 54,7 miljonit eurot ja seda oli 6,3% rohkem kui mullu samal ajal.

Tänavu esimesel poolaastal oli Apranga jaemüük 101,2 miljonit eurot ja see kasvas võrreldes aasta varasema ajaga 2%. Kõige enam kasvasid ettevõtte müüginumbrid Eestis, kus tõus oli 6,6%. Lätis suutis firma kasvatada samal ajal käivet 1,6% ja Leedus 0,8%.

Apranga ketti kuulub 183 poodi, millest 110 asub Leedus, 44 lätis ja 29 Eestis. Aastaga kahanes ettevõtte kaupluste pind 0,4%. Tänavu esimese kuue kuu jooksul avati kolm uut ja renoveeriti kolm olemasolevat poodi Leedus. Lätis sulges firma kaks kauplust.

Apranga aktsiad on noteeritud Leedu börsil. Ettevõtte aktsia hind on tänavu langenud 7,5% ja aktsia maksab 2,33 eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757