Autor: Kaubandus.ee • 26. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anne Vetikust sai Baltika loovjuht

Alates kevadest on Baltika Grupi uue loovjuhina tegev pikaajalise reklaami- ja produktsioonikogemusega Anne Vetik.
Foto: Virge Viertek

Eesti moe- ja aksessuaaridisaini tutvustava saate „Kapist välja“ juhina tuntust kogunud Vetik töötab välja viie Baltika brändi - Baltman, Ivo Nikkolo, Monton, Mosaic ja Bastion - reklaamkampaaniaid ning vastutab nende visuaalse identiteedi eest. Esimesi olulisemaid terviklahendusi on võimalik näha juba peatselt seoses värskete sügiskollektsioonidega.

Enam kui 10 aastat tagasi agentuuris Vatson Wunderman loovjuhina alustanud, seejärel agentuurides Idea AD ja DDB Estonia enda karjääri jätkanud Vetik on hariduselt kunstiteadlane ning aktiivne kunsti- ja kultuurikriitik, kes panustab ka vabakutselise ajakirjanikuna nii Eesti Ekspressi kui Postimehe külgedele. Olles üks esimesi naisloovjuhte Eestis, on ta võitnud rohkelt reklaamiauhindu kodumaal (sh loovusfestivalilt Kuldmuna) ja rahvusvahelistelt konkurssidelt.

Lisaks on Anne Vetik sõltumatu moe- ja kultuuriajakirja Slacker väljaandja ja peatoimetaja. 2016. aastal andis ta välja raamatu „Lolle küsimusi pole olemas“.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757