Autor: Kaubandus.ee • 8. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki kaubandust hinnati üheks parimaks maailmas

Tallink Duty Free hinnati globaalselt tax-free kaubanduses üheks parimaks. Ettevõte nomineeriti hinnatud Frontier Awards 2018 konkursil viie parima kruiisi- ja liinilaevanduse ettevõtte seas.
Laeva pood laeval Megastar
Foto: Tallink

“Tallink on viimastel aastatel transpordi ja meelelahutuse kõrval üha enam tähelepanu pööranud kaubanduse valdkonnale, investeerinud kvaliteeti ja innovatsiooni ning tõusnud muuhulgas piirkonnas üheks suurimaks kaubandusettevõtteks,” märkis Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

“Lisaks teenuse arendamisele oleme uutel laevadel ka kaubanduspinda varasemaga võrreldes laiendanud, näiteks Tallinn-Helsingi vahel püsiühendust pakkuv Megastar on ühtlasi ka Läänemere suurim kaubamaja,” märkis Nõgene.

34-ndat aastat järjest toimuva konkursi parimate tax-free ettevõtete auhinnagala ja võitjate väljakuulutamine toimub käesoleva aasta 3. oktoobril Prantsusmaal Cannes asuvas Mandelieu-La Napoule konverentsi- ja näitusekeskuses.

Tallink Duty kõrval nomineeriti tax-free konkursil veel sellised laevandusgigandid nagu maailma suurim laevakruiise pakkuv ettevõte MSC Cruises, Suurbritannia ning Prantsusmaa, Iirimaa, Belgia ja Hollandi vahelistel laevaliinidel seilav P&O Ferries ning kruiisilaevadel jaekette omavad Harding Retail ja Starboard Cruise Services.

Tallinkile on see viimastel kuudel juba teine suurem rahvusvaheline tunnustus. Käesoleva aasta mais võitis Tallink Aasia suurimal turismimessil Shanghais Hiina mainekaima turismiauhinna CTW Chinese Tourist Welcome Award innovatsioonikategooria kuldtaseme, 2016. aastal omistati Tallinkile teenuse kvaliteedi kategooria pronkstase.

Täispika nimekirja kõikidest nomineeritud ettevõtetest leiate SIIT.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757