Autor: Kaubandus.ee • 2. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Citycon kaubanduskeskuste koordinaatorina asus tööle Kristin Kuusk

Citycon Eesti büroos asus tööle kaubanduskeskuste koordinaator. Uuele ametikohale asub rahvusvahelise kogemusega Kristin Kuusk.
Kristin Kuusk

Kuusk hakkab igapäevaselt tegelema Kristiine Keskuse ja Rocca al Mare Keskuse äri- ja turundustegevuse toetamisega. Tema põhilisteks ülesandeks on otsida viise, kuidas kaubanduskeskuste külastajatele pakkuda parimat ostukogemust ja toetada rentnike nende äritegevustes.

„Kaasaegne kaubanduskeskus on palju rohkem kui lihtsalt kaupluste kooslus. Minu eesmärgiks on luua rentnikega suurem sünergia, et leida viise, kuidas meelitada keskusesse rohkem kliente ja kui külastajad on juba keskusesse jõudnud, siis pakkuda neile positiivseid emotsioone igal sammul,“ ütles Kristin Kuusk.

Kuusk on varasemalt töötanud nii Hollandis kui Belgias hotellinduse valdkonnas. Ühtlasi on ta omandanud kogemusi Carlsberg Brewers AS’is ärianalüütikuna.

Bakalaureuse kraadi on Kuusk omandanud Hollandis Haagis, õppides hotellide haldamist ja kliendikogemuse juhtimist. Lisaks on ta end täiendanud moevaldkonnas Eesti Kunstiakadeemias ja Ühendkuningriigis Londoni kunstiülikooli moekoolis, sobitudes hästi Citycon Eesti profiiliga.

Kristiine Keskuse üldpind on 56 800 m2, millest 44 000 m2 moodustab väljaüüritav pind. Aastas külastab Kristiine keskust 7,1 miljonit inimest. Rocca al Mare Kaubanduskeskuse üldpind on 74 600 m2, millest 57 600 m2 on väljaüüritav pind. Aastas külastab keskust 5,5 miljonit inimest.

Citycon on Põhjamaade kaubanduskeskuste arendaja ja kinnisvara investeerimisfirma. Koos Kristiine Keskusega omab ja haldab Citycon kokku 49 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757