• 18.10.18, 09:32
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rimi otsib häid kohti ekspresspoodidele

Rimi avas aadressil Pärnu maantee 139 oma neljanda ekspresspoe, mis kannab nime Karamelli Rimi ning ettevõte otsib veel uusi atraktiivseid pindu nende jaoks.
Rimi otsib häid kohti ekspresspoodidele
„Tallinna süda- ja vanalinnas asuvad Rimi ekspresspoed on osutunud menukaks nii kohalike kui turistide hulgas,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro. „Kauplused asuvad büroo- ja eluhoonete piirkonnas, olles seal töötavatele-elavatele inimestele heaks alternatiiviks nii lõunasöögi võtmisel kui ka pärast tööd kiirelt vajaliku toidukraami muretsemisel. Karamelli Rimi jääb täpselt samasuguse asustusega piirkonda ning sobitub sinna ideaalselt.“
Ettevõtte kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats lisas, et neile on oluline, et ekspresskaupluste piirkonnas oleks kindlasti kas palju turiste või kontoreid "Otsime aktiivselt pindu ekspresskauplustele."
„Meie ekspresskauplused on oma interjöörilt hubased ning tooted väga hoolikalt valitud. Paljud kliendid hindavad seda, et poekülastus oleks kiire ja vajalikud kaubad kergesti leitavad,“ märkis Arro.
Karamelli Rimis pakutakse hommikuputru, võileibu, kohvi ja laia lõunasöögivalikut, avatud on salatibaar ning soojatoidulett. Kohapeal valmistatakse saiakesi ja pitsasid.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.24, 09:50
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele