Autor: Maarit Eerme • 18. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi otsib häid kohti ekspresspoodidele

Rimi avas aadressil Pärnu maantee 139 oma neljanda ekspresspoe, mis kannab nime Karamelli Rimi ning ettevõte otsib veel uusi atraktiivseid pindu nende jaoks.

„Tallinna süda- ja vanalinnas asuvad Rimi ekspresspoed on osutunud menukaks nii kohalike kui turistide hulgas,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro. „Kauplused asuvad büroo- ja eluhoonete piirkonnas, olles seal töötavatele-elavatele inimestele heaks alternatiiviks nii lõunasöögi võtmisel kui ka pärast tööd kiirelt vajaliku toidukraami muretsemisel. Karamelli Rimi jääb täpselt samasuguse asustusega piirkonda ning sobitub sinna ideaalselt.“

Ettevõtte kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats lisas, et neile on oluline, et ekspresskaupluste piirkonnas oleks kindlasti kas palju turiste või kontoreid "Otsime aktiivselt pindu ekspresskauplustele."

„Meie ekspresskauplused on oma interjöörilt hubased ning tooted väga hoolikalt valitud. Paljud kliendid hindavad seda, et poekülastus oleks kiire ja vajalikud kaubad kergesti leitavad,“ märkis Arro.

Karamelli Rimis pakutakse hommikuputru, võileibu, kohvi ja laia lõunasöögivalikut, avatud on salatibaar ning soojatoidulett. Kohapeal valmistatakse saiakesi ja pitsasid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700