• 07.11.18, 12:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kaubamaja turundust hakkas juhtima Enel Kolk

Alates 31. oktoobrist täidab Kaubamaja turundusdirektori ametikohustusi Enel Kolk. Senine turundusdirektor Britta Ratas läks lapsehoolduspuhkusele.
Kaubamaja turundust hakkas juhtima Enel Kolk
„Mul on tõesti hea meel ja au anda oma panus Kaubamaja arengusse ja turundustegevusse,“ ütles Kolk.
Ta usub, et Kaubamajal on koht iga eestlase südames. „Turundajale on see suur vastutus ning kahtlemata põnev väljakutse. Minu jaoks on see lõputult paeluv ning suhtun suure kirega võimalusse kanda edasi Kaubamaja väärtusi, mis ühelt poolt räägivad ettevõtte väärikast ajaloost ja pikkadest traditsioonidest, kuid teisalt on Kaubamaja siiski Eesti ärimaastiku ja kaubanduse vankumatu lipulaev, mis ei väsi üllatamast innovatiivsete lahenduste, trendikuse ja avatusega,“ rääkis värske turundusdirektor oma uuest vastutusest ja väljakutsest.
Enel Kolk on lansseerinud kodumaise tarbekeemia sarja Mayer ning hiljem juhtinud ka selle turundust. Seitse aastat vastutas ta Balbiino turunduse, kommunikatsiooni ja tootearenduse eest ning käesoleva aasta septembris juhtis ta ülemaailmse Maailmakoristuspäeva rahvusvahelist kommunikatsiooni.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele