Autor: Kaubandus.ee • 22. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver avab Pelgulinnas uue kaupluse

Selver avab Põhja-Tallinnas Sõle/Kolde ristis 53. kaupluse. Kaupluse infoletis asub ka e-Selveri tellimuste väljastuspunkt.
Kolde Selver

„Põhja-Tallinn on väga kiiresti arenev piirkond, kus näeme lähiaastatel märgatavat elanikkonna kasvu. Uue asukohaga oleme lähemal kesklinna ja Kristiine linnaosaga piirnevatele Pelgulinna elanikele,“ ütles AS Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Kolde Selveri hoone ehitaja OÜ Mapri Ehituse tegevjuhi Tarmo Roosi sõnul on nende ettevõte Tallinnas uue Selveri valmimisega korralikult kanda kinnitanud. „Puutusime Selveriga kokku möödunud aastal, kui Balti Jaama Turu hoonet ehitasime. Sõle tänavale Selveri ehitamine oli konstruktiivse ja sujuva koostöö loomulik jätk.“

Kolde Selveri infoletis asub ka e-Selveri tellimuste väljastuspunkt.

Pelgulinna Selveris, mis asub vastavatud kaupluse naabruses, tehakse tuleval aastal kapitaalremont, et kohalikele elanikele kaasaegset ostukeskkonda ja meeldivat ostuelamust ka edaspidi pakkuda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757