Autor: Kaubandus.ee • 27. november 2018

Eesti suurim abivahendikeskus avab Tartus uksed

Sel reedel, 30. novembril, avab hooldus-põetus- ja liikumisabivahenditele spetsialiseerunud abivahendikeskus Invaru enda esinduse Tartus.

Tartu esinduse avamisega on Invarul kokku kümme esindust üheksas Eesti linnas. Täna külastab Eesti suurimat abivahendikeskust igal kuul enam kui 10 000 abivajajat. Lisaks nõustamisele esindustes, aitavad abivajatel sobivaid lahendusi leida terapeudid ja tehnikud ning Eesti ainsas spetsiaalselt abivahenditele mõeldud töökojas teostatakse abivahendite hooldust ja remonti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070