Autor: Kaubandus.ee • 14. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima avas Tartus Annelinnas uue supermarketi

Jaekett Maxima avas Tartus uue Maxima XX kaupluse, mis on jaeketi neljas supermarket Tartus ning ühtlasi esimene Annelinnas.
Maxima XX poe direktor Meri Grigoryanmh, Maxima Eesti tegevdirektori kt Marko Põder, Tartu abilinnapea Raimond Tamm
Foto: Argo Ingver

“Tartu kõige rahvarohkemas linnaosas avatud uues supermarketis pakume annelinlastele ligi 1800-ruutmeetrisel müügipinnal kokku väga laia valikut toidu- ja kodukaupu,” lausus Maxima Eesti tegevdirektori kt Marko Põder.

Maxima XX supermarketiga asub samas hoones apteek, lemmiklooma-, lille- ja optikapood, juuksur ning pakiautomaat. Kaubanduskeskuse parklas on kohti 154 sõidukile.

Kaubanduskeskuse ehitas Moodul Projekt.

Kokku on Maximal Tartus üheksa kauplust, neist neli XX-formaadi supermarketid – kesklinnas Zeppelini kaubanduskeskuses, Võru tänaval, Narva maanteel Raadil ning nüüd ka Annelinnas.

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Ketti kuulub 80 kauplust, millest 56 on Maxima X kodukauplused, 21 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketid. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Ettevõtetes töötab ligikaudu 3 700 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757