Autor: Kaubandus.ee • 6. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kai Realost saab Tööandjate Keskliidu esimees

Täna valiti Eesti Tööandjate Keskliidu üldkoosolekul uus 30-liikmeline volikogu. Selle esimeheks sai Circle K peadirektori Kai Realo.
Kai Realo
Foto: Andras Kralla

6. veebruaril kogunes Tööandjate kõrgeim organ - üldkoosolek, mille pädevusse kuulub volikogu valimine. Üldkoosolek valis Tööandjate liikmete poolt ja nende esindajate hulgast 30-liikmelise volikogu tähtajaga kolmeks aastaks. Uus volikogu valis volikogu esimehe kohale (Tööandjate presidendiks), mida tänaseni täitis ehitusettevõtja Tiit Kuuli, Circle K peadirektori Kai Realo.

Kai Realo on aastatepikkuse kogemusega juht. Olles töötanud juhina erinevates müügiorganisatsioonides, omistati talle 2018.a. Aasta juhi tiitel. Viimased seitse aastat on Realo peadirektorina eest vedanud Circle K Eesti meeskonda, enne seda töötas ta samas organisatsioonis Statoili kontseptsioonijuhina. Varasemate töökohtade hulka kuuluvad IBM, Elisa Eesti ja mobiiltelefonide jaemüügikett Mäkitorppa.

„Olen tänulik eestseisusele ja volikogule, kes mulle selle võimaluse on pakkunud. Tööandjatel on hulk väljakutseid, millega meil tuleb silmitsi seista ja lahendusi otsida. Näiteks on tööjõupuudus ja maksuteemad need, millega ma puutun kokku juhina iga päev ja need on kindlasti teemad, millele otsin lahendusi ka Tööandjate volikogu juhina,“ ütles valimise järel värske Tööandjate volikogu esimees Kai Realo.

1917 asutatud Eesti Tööandjate Keskliit on Eesti ettevõtteid ja majandusharuliite koondav katusorganisatsioon, mis esindab otse ja läbi haruliitude üle 1500 ettevõtte, mis on tööandjaks enam kui 145 000 töötajale. Tööandjate missiooniks on aidata kaasa Eesti majanduse kasvule ja inimeste elatustaseme tõusule.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757