Autor: Kaubandus.ee • 18. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki Club One lojaalsusprogrammiga on liitunud 2,5 miljonit inimest

Tallinki püsikliendiprogrammiga Club One liitus eelmisel nädalal 2,5 miljones inimene, kokku on sadade koostööpartneritega Läänemere ühe suurema lojaalsusprogrammiga liitunuid ligi 160 riigist.

“Suurim osa Club One’i kliente tuleb oodatult meie põhiturgudelt ehk Soomest, Eestist, Rootsist ja Lätist,” kommenteeris Club One’i juht Helena Raud. “Kuid tugevalt on esindatud ka ülejäänud lähiriikide elanikud – Venemaalt, Leedust, Saksamaalt, Norrast ja Taanist.”

Raua sõnul on viimase 1,5 aasta kliendiarvu kasvus tooni andnud elektroonilise kliendikaardi valinud inimeste hulk ja seda kõigi riikide lõikes. “Alates Club One’i klubikaardi digitaalseks muutmisest 2017. aasta kevadel on kliendid hakanud ka kaarti keskmiselt rohkem kasutama, kuna mobiiltelefoniga on kliendikaart alati kaasas ja seda on mugav iga ostuga esitada,” rääkis Raud.

Võttes aluseks riikide rahvaarvu, on Club One’iga liitunud sisuliselt iga neljas Soome ja Eesti elanik. “Keskmiselt teevad meie koduturgudel Eesti kliendid seitse ning soomlased neli reisi aastas, lätlased-rootslased aga kolm,” lisas ta.

Sarnaselt Tallinki reisijatearvu üldise dünaamikaga on tunnetatav ka Aasiast pärit klientide lisandumine, keda on Club One’i liikmete seas juba sama palju kui näiteks Taanist.

Club One’i kliendikontole registreeritakse ühe pere liikmed, kelle ühisele kontole kogutakse iga ostuga boonuspunkte ning kliendikontoga kaasnevaid soodustusi saavad kasutada kõik pereliikmed. Club One’i kaartidega tehakse igapäevaselt Tallinki laevadel keskmiselt kuni 80 000 tehingut.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757