Autor: Kaubandus.ee • 20. veebruar 2019

Endise Szolnoki keskuse ja turu asemele kerkib Rimi supermarket

Tallinna linnavalitsus kinnitas Mustamäe Szolnoki piirkonnas asuva kvartali detailplaneeringu, kuhu Rimi hakkab ehitama uut supermarketit. Ehitustöödega plaanib Rimi alustada selle aasta lõpus ning uue kaupluse avada 2020. aastal.

Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats ütles, et tegemist on viimaste aegade ühe suurema ja olulisema arendusega Mustamäel ning eriti hea meel on tal selle üle, et just Szolnoki piirkond läbib selle totaalse muutumise. „Oleme seda pikki aastaid oodanud – ning mustamäelased on seda tuhat korda väärt.“

„Mustamäe on väga hinnatud piirkond, kuhu kerkib aina juurde uusarendusi ning kasvab mustamäelaste arv,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. „Selleks, et piirkond vastaks elanike ootustele-vajadustele, peab arenguga kaasas käima ka taristu. Szolnoki keskus ja turg endisel kujul ei olnud ammu enam see, mis ta aastakümneid tagasi oli. Szolnok on ideaalne koht uue supermarketi jaoks, kuna kauplus jääb suure magistraali äärde ning tegemist on väga tihedalt asustatud piirkonnaga. Usun, et Szolnoki Rimist saab paljudele uus kodupood ning ühtlasi laieneb uue Rimiga mustamäelastele toidu-ja esmatarbekaupluste valik,“ lisas Rimi juht.

Szolnoki Rimi supermarketis hakkab müügipinda olema ligi 1000 m² ning kaubavalikus umbes 8000 toodet. Kauplusesse tuleb soojatoidulett, salatibaar, kohapeal valmistatavad pitsad-saiakesed ning soojad joogid. Eestimaist talutoitu pakutakse Talu Toidab müügiletis. Uus kauplus hakkab tegutsema aadressil Vilde tee 101.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070