Autor: Maarit Eerme • 8. märts 2019

Jaeketid ja tootjad tunnustasid koostööpartnereid

Jaekettide ostujuhid tunnustasid üheskoos 5. märtsil toimunud seminaril „Kuidas jõuda jaeketis õige hinnani?“ kolme parimat koostööpartnerit 2018. aasta eest ning tootjad ja hulgikaupmehed tunnustasid ka ühte jaeketti eelmise aasta koostöö eest.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Viie suurema jaeketi ostujuhid (Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarketid ja Coop Eesti) valis igaüks välja 10 parimat koostööpartnerit möödunud aastal, keda sooviti tunnustada. Saadetud ettevõtetest said neli ühe palju hääli ning seetõttu palusime ka ABC Supermarketi ostuosakonnal koostada oma parimate koostööpartnerite nimekiri. Kokku nimetati 37 erinevat ettevõtet ning kõige rohkem pälvis ostujuhtide tunnustusi:

A. Le Coq AS

Foto: Raul Mee, fotograaf

Eesti Pagar AS

Foto: Raul Mee, fotograaf

Valio Eesti AS

Foto: Raul Mee, fotograaf

Võitjad tõid välja, et tõenäoliselt hinnatakse nende puhul vastastikust lugupidavat koostööd, paindlikkust, vastutulelikkust, ausust, lugupidamist ja üldist sõbralikkust.

Foto: Raul Mee, fotograaf

Seekord otsustasime, et laseme ka tootjatel ja hulgikaupmeestel tunnustada ühte jaeketti, kellega oli neil möödunud aastal väga hea koostöö. Parima koostööpartneri 2018 hääletusel hakkas silma kolm jaeketti, kuid siiski 44,2% häältega sai tiitli teist aastat järjest endale Selver.

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu tänas kõiki selle tunnustuse eest.

Foto: Raul Mee, fotograaf
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700