Autor: Kaubandus.ee • 14. märts 2019

Prisma juhtkond laieneb nelja eestlase võrra

Prisma Peremarket AS juhatus otsustas laiendada ettevõtte juhtkonda poole võrra ning lisaks soomlastele kuulub juhtkonda nüüd ka neli eestlast. Soome emafirmaga ettevõtte jaoks on see oluline samm, et oma positsiooni Eesti turul veelgi tugevdada.

Seni kuulus juhtkonda neli liiget: tegevdirektor Jussi Nummelin, operatiivdirektor Teemu Kilpiä, finantsdirektor Marko Lievonen ja personalidirektor Miia Rohtmets. Neile neljale lisanduvad nüüd veel hankedirektor Tõnis Tomingas, sortimendidirektorid Pille Raaliste ja Kaimo Niitaru ning turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin.

„Peame väga oluliseks, et Eesti Prisma juhtkonda kuuluksid kohalikud eksperdid, kes toovad rahvusvahelisele kogemusele lisaks kohaliku turu ja eripärade tundmist. Meie uusi juhtkonna liikmeid iseloomustab pikaajaline juhtimiskogemus, lai silmaring, tugev motivatsioon ja valmisolek ettevõtte arenguks vajalike muutuste elluviimiseks,“ sõnas Nummelin.

Juhtkonna liikmetena uueneb neljal valdkonna juhil ametinimetus ja ostuosakonnas tehakse muudatusi tööjaotuses. Hankedirektor Tõnis Tomingas on Prismas töötanud üle 10 aasta ning juhtinud ostuosakonda nii tööstus- kui toidukaupade valdkonnas. Üle 10 aasta on Prismas töötanud ka uus sortimendidirektor Pille Raaliste, kes varem juhtis ostuosakonda toidu- ja esmatarbekaupade vastutusalas. Teine sortimendidirektor, Kaimo Niitaru on töötanud kategooriajuhina ning vastutanud ka logistika ja tellimuste osakonna eest. Turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin on pikaajalise kogemusega turundusekspert, kelle juhtida on nii Prisma Peremarketi kui Sokos Hotels Tallinna turundus ja kommunikatsioon.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070