Autor: Kaubandus.ee • 4. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma avab Tartu Sõbra hüpermarketi ööpäevaringselt

Prisma avab Tartus Jõe keskuses asuva Sõbra hüpermarketi ööpäevaringselt, et teha oma lai kaubavalik ja püsivalt soodsad hinnad kättesaadavamaks nii Tartus kui selle lähipiirkonnas.

Prisma soov on avardada Tartu ja Lõuna-Eesti maakondade elanike võimalusi sooritada oma igapäevaostud hoolimata kellaajast. Tartu kesklinnas asuv Sõbra Prisma jääb esimest korda ööpäevaringselt avatuks neljapäeva, 4. aprilli ööl vastu reedet.

Prisma Peremarket ASi tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul on ööpäevaringselt avatud Prisma järele Tartus selge nõudlus, kuna öösel pole linnas lahti ühtegi kauplust ja ka toitlustusvõimalused on väga napid.

„Oleme öistelt klientidelt nii Tallinnas kui jõulueelsel ajal Tartus ja Narvas saanud palju positiivset tagasisidet,“ ütles Nummelin. „Nüüd saavad oma igapäevaostud rahulikult ja endale sobival ajal teha ka need tuhanded Tartu ja terve Lõuna-Eesti inimesed, kel varem see võimalus puudus. Usume, et 24/7 Prismat tervitavad nii öise vahetusega töötavad tartlased ja näiteks ka tudengid, kel eksamisessioonil öisem eluviis. Kindlasti on öisel ajal avatud kauplus vajalik ka kõigile lõuna-eestlastele, kes saabuvad öisel ajal Tallinna või Riia lennujaamast.“ Sõbra Prisma ööpäevaringseks avamiseks viidi läbi eraldi värbamine ning kõik palgatud töötajad on läbinud nii koolitus- kui praktikaperioodi.

Sõbra Prisma on neljas hüpermarket, mille Prisma Soome eeskujul ööpäevaringselt avab. 2018. aasta märtsi alguses hakkas kliente ööpäevaringselt teenindama Sikupilli Prisma. Sama aasta juunis alustas 24/7 tööd Mustamäe ja septembris Lasnamäe Prisma. Kõiki Tallinna 24h avatud Prismasid külastavad öisel ajal sajad inimesed.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757