Autor: Kaubandus.ee • 14. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduse tipptegijad ootavad noori töövarjuks

Peagi algaval koolivaheajal annavad kaubandussektori tipptegijad gümnaasiumiealistele noortele võimaluse veeta mõned tunnid või terve päeva töövarjuna ning näha, mis toimub kaubanduse telgitagustes.

Töövarjunädala korraldaja, Eesti Kaupmeeste Liidu juhi Nele Peili sõnul on selline projekt esmakordne ja juba on ka palju huvilisi.

„Meil on pakkuda lai valik varjutavaid – alates direktorist, IT-juhist ja personalijuhist kuni logistikatöötajate ja kassapidajateni ning kõik, mis sinna vahele jääb. Moehuvilistele on kindlasti põnev näha, kuidas tekivad rõivapoodide väljapanekud, kokanduse fännid aga saavad kaasa lüüa pagariletis. Huvitavaid ameteid on igale maitsele,“ lubab Peil.

“Soovitan noortel väga seda ainulaadset võimalust kasutada. Kaubandus on sektor, mis pakub väga erinevaid töökohti, noorte töötajate seas hinnatud paindlikkust ja kiiret karjäärivõimalust,” ütles Peil.

Tutvu kampaaniaga Kaupmeeste Liidu kodulehel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700