Autor: Äripäev • 5. juuni 2019

Alexelat hakkab juhtima Aivo Adamson

Alates 4. juunist on AS Alexela juhatuses uus liige, senine Alexela grupi nõukogu esimees Aivo Adamson, kes võtab ettevõtte juhtimise üle Maria Helblingilt. Helbling kolib koos perega Ameerikasse.
Aivo Adamson.
Foto: Andras Kralla

Aivo Adamsonil on Alexela grupi nõukogus olnud aasta ning tal on üle 25 aasta juhtimiskogemust nii Eestis kui ka välisriikides era- ja avalikus sektoris.

„Annan teatepulga Aivo Adamsonile üle rahuliku südamega, teades, et Alexela on ka edaspidi kindlates kätes. Loodan, et Alexela jätkab valitud kursil, olles innovaatori rollis ja seistes hea Eesti elu edendamise eest,“ kommenteeris AS Alexela senine juhatuse esimees Maria Helbling.

Veel eelmise aasta teises pooles Versobanka juhtinud Aivo Adamson leidis 2018. aasta oktoobris uue töö ÜROs, kus pidi hakkama organisatsiooni arenguprogrammile digitaliseerimislahendusi pakkuma.

Maria Helbling kolib sel suvel koos perega Ameerika Ühendriikidesse elama. Tema viimane tööpäev Alexela juhatuses on 4. juulil. Maria on Alexela grupis töötanud üle seitsme aasta, millest pea 4 aastat Alexela Energia juhina ja viimase aasta juhtinud Alexela energiaettevõtete tööd ja viinud edukalt lõpule ettevõtete ühendamise nii organisatsiooniliselt, juriidiliselt kui ka klientide vaates.

AS Alexela on eestimaine ettevõte, mis tegutseb peamiselt energia valdkonnas. Eesti turul unikaalse kombinatsioonina kuuluvad ettevõtte tooteportfelli elekter, maagaas, balloonigaas, mahutigaas ning läbi 105 üle Eesti asuva tankla ka autokütused. Lisaks on Alexelal on ka 37 mugavuspoodi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070