Täna, 20. juunil avab sadama ja Kultuurikatla vahel uksed Ristorante Flavore, mis pakub klientidele modernses linnamiljöös autentset Itaalia kööki.
”Itaalia köök on läänemaailma armastatuim köök ja Eesti pole selles osas erand. Eestlased hindavad ehedaid Itaalia maitseid,” sõnas restorani opereeriva Tallink Hotelsi juhatuse liige Eva Hanschmidt-Kalmus.
Flavore köögitoimkonda hakkab juhtima pikaajalise rahvusvahelise kogemusega Itaalia juurtega tippkokk Domenico Nicolino, kes on lisaks Itaaliale töötanud ka näiteks Austraalias ja Ameerikas.
Restoranis on ka veinimasin, mis tänu sisse ehitatud dosaatoritele võimaldab kliendil degusteerida vastavalt hinnaklassile ja värvile laias valikus kvaliteetseid Itaalia veine.
Restoranis on istekohad 48 külastajale, lisaks on avatud avar suveterrass, mis mahutab 30 inimest.