Autor: Kaubandus.ee • 27. juuni 2019

Tallink langetab laevakauplustes ligi 700 toote hinda

Alates järgmisest esmaspäevast, 1. juulist langetab Tallink Grupp Eesti-Soome vahel opereerivate laevade kauplustes esimesest väljumisest hindu ligi 700-l tootel.

Hinnalangus on tingitud Riigikogu poolt 13. juunil vastu võetud otsusest langetada 1. juulist 2019 kange ja lahja alkoholi aktsiisi 25% võrra.

„Lubasime omalt poolt kohe, kui alkoholiaktsiisi langetamise arutelud kevadel hoogu võtsid, et Tallink langetab hindu laevapoodides koheselt, kui aktsiisi langetamise otsus jõustub. Järgmisel esmaspäeval see seadus jõustub ning Tallink peab oma sõna ja madalama hinnaga tooted on meie laevadel Megastar, Star, Silja Europa ja Sea Wind müügil koheselt, päeva esimesest väljumisest,“ lausus Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

Tallinki laevapoodides puudutab aktsiisilangetus ligi 700 toodet, mille hindade muutmisega 1. juuli tähtajaks on Tallink Duty Free meeskond operatiivselt tegelenud alates vastava otsuse vastu võtmist ning seaduse välja kuulutamist paari nädala eest.

„Oleme endiselt seda meelt, et alkoholiaktsiisi langetamine oli õige otsus, sest põhja piiril reisivatele miljonitele inimestele loob see taas suurema motivatsiooni osta kaasa Eesti aktsiisi ja käibemaksuga tooteid. Seetõttu leidsime ka, et kohene hinnalangetus pardal on ka õige samm meie poolt. Rõhutan samas endiselt ka seda, et odav alkohol ei ole kindlasti ning ei peaks olema peamine põhjus, miks Eestit külastatakse või meie laevadega reisitakse, kuid see on osa laiemast konkurentsipildist, mille kõrval peame nüüd sama otsustavalt edasi tegelema Eesti kui kõige ägedama sihtkoha turundamisega,“ lisas Nõgene.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070