Autor: Taavi Raidma • 8. august 2019

3 lihtsat nippi, kuidas digiturunduses oma konkurentide järele luurata

Efektiivne turundusstrateegia ei näe ette ainult sõnumi püsivat edastamist õigetele sihtrühmadele, vaid ka kiiret reageerimisvõimet. Digiturunduses, kus on lihtne sihtimist päevapealt muuta, on see eriti oluline. Just sellepärast peaks olema strateegia üheks osaks konkurentide tegevuse ja kampaaniate aktiivne jälgimine.
Foto: Jake Farra

Järgnevalt toome Sinuni kolm vahendit, millega hoida pilk peal konkurentide tegevusel, et mõista, millised on nende põhisõnumid ja strateegiad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757