Autor: Kaubandus.ee • 16. august 2019

Rõivabrändid Cropp ja Sinsay uuenesid Ülemiste keskuses

Rõivabrändid Cropp ja Sinsay avasid Ülemiste keskuses senisest ligi poole suuremad uuendatud kauplused. Hästi toimivate ankurrentnike kauplusepindade suurendamine on osa kaubanduskeskuse veelgi paremale tasemele viimisest.

“Nende kaupluste avamised on järjekordne samm keskuse viimisel uuele tasemele, milles lisaks uutele meelelahutusvõimaluste pakkumisele ja kaupluste avamisele, suurendatakse ka olemasolevaid, hästitoimivaid ankurrentnike pindasid,” sõnas Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits. “Samuti järgib see ülemaailmset kaubanduse trendi, kus laiendatakse pigem olemasolevaid kauplusi, kui avatakse uusi. On väga hea tunne, et Ülemiste keskuse tulevikuperspektiivi silmas pidades on rentnikud kindlad ja julged siia investeerima”.

Cropp avas äsja uue, ligi 740 ruutmeetri suuruse kaupluse. SiNSAY avas laiendatud kaupluse Ülemiste kaubanduskeskuses juba augusti alguses. 773 ruutmeetrisel pinnal tegutsev värske kauplus on varasemast ligi poole suurem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700