Autor: Kaubandus.ee • 7. oktoober 2019

Kaup24 e-poega on soovinud liituda juba üle poole tuhande kaupleja

Baltikumi suurim e-kaubanduse ettevõte Pigu Grupp, kuhu kuulub ka Kaup24, teatas septembris oma e-poe avamisest teistele kauplejatele. Üleskutsega on liitunud juba üle 600 kaupleja Eestist, Lätist ja Leedust.

„Avasime oma e-poe teistele müüjatele, sest nägime võimalust kasvada mitte ainult ise, vaid aidata ka Baltimaade väikeettevõtetel koos kasvada. Meie turupõhine kauplemine pakub väiksematele kauplejatel võimaluse konkureerida e-kaubanduses, kus seni on domineerinud suured tegijad. Meil on hea meel, et Eesti, Läti ja Leedu ettevõtted näevad perspektiivi uues kauplemissüsteemis ja neil on soov kasvada. Sajad registreerimised vaid mõne nädala jooksul näitavad, et oleme uue suuna avamise õigel ajal ette võtnud,“ lausus Pigu Grupi tegevjuht Dainius Liulys.

Esimesed liitujad ka Eestist

Liulysi kohaselt ületas registreerimiste arv nende ootused. „Nägime selliseks kauplemiseks vajadust, mistõttu on suur rõõm, et see on ka huviliste poolt positiivselt vastu võetud ja heaks kiidetud. Hetkel töötame selle nimel, et esimesed registreerujad saaksid võimalikult kiiresti kauplemist alustada, samal ajal tervitades neid, kes seni veel kahelnud on,“ julgustas Pigu tegevjuht kõikidel huvilistel liituda.

Üheks esimeseks liitujaks Eestis oli spordiriideid pakkuv ettevõtte Boxeur des Rues. Brändi arengujuhi Katrin Vain sõnul haarati võimalusest, et saada osa millestki täiesti uuest, mida Kaup24 Eesti ettevõtetele pakub. „Turupõhine kauplemine pakub mugavat ja mobiilset müügiplatvormi, mis muudab mängu müügiareenil. Kuna meie ettevõte üheks väärtuseks on olla avatud uutele võimalustele, siis otsustasime uuest pakkumisest kinni haarata,“ selgitas Vain, lisades, et usub antud uude kauplemisviisi ning nendevahelisse viljakasse koostöösse.

Tuhanded müüjad perspektiivis

Turupõhise kauplemise liitumistaotlusi täitis üle 100 ettevõtte Eestist, samuti umbes 100 Lätist ja üle 400 ettevõtte Leedust. Suurt huvi näitasid üles peamiselt need kauplejad, kes müüvad spordi-, vaba aja veetmise ja sisustustooteid, samuti mööblit, raamatuid ja apteegikaupu. Lisaks ka ettevõtted, mis tarnivad klientidele rõivaid, ehteid, aksessuaare ja jalatseid.

„Liitumisprotsess oli lihtne ja mugav, lisaks anti põhjalik ülevaade uue kauplemise põhimõtetest ja koostöövõimalustest,“ sõnas Vain.

Hetkel võtab Kaup24 meeskond ühendust avaldusi täitnud ettevõtete ja müüjatega, mis tähendab, et varsti täidetakse veebipoe valik uute kaupadega. Lisaks saab ka uuendust partnerite loend, mis tänaseks on kasvanud umbes tuhande partnerini ja seda enne oma e-poe avamist teistele kauplejatele. Endiselt oodatakse uusi kauplejaid registreerima ja oma avaldusi saatma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757