Autor: Kaubandus.ee • 22. oktoober 2019

Hortes avab uue aianduskeskuse

2. novembril avab Hortes Tallinnas aadressil Tähesaju tee 5 uue aianduskeskuse. Aastaid planeeritud keskus on suunatud aiandushuvilistele, kellele senine Laagri kauplus on asukoha tõttu kaugeks jäänud. Uue keskuse avamisega algab Hortese aianduskeskustes ka jõuluhooaeg.
<strong >Edgars Setins</strong>

Ettevõtte tegevjuhi Edgars Setinsi sõnul on uue aianduskeskuse peamiseks sihiks tulla lähemale Pirita, Viimsi, Lasnamäe ja kõikide Tallinnast ida suunas jäävate piirkondade elanikele. „Aiandusest huvitatud inimene leidis tee meie juurde ka varem, kuid arengud kaubanduses eeldavad, et tuleme oma klientidele lähemale. Nii saab pühendunud aiandushuviline suurepärase kaubavaliku ja samas säästab tublisti aega meelistegevuste harrastamiseks,“ rääkis Setins. Ta lisas, et Hortese missiooniks on tuua loodusest inspireeritud ilu inimeste igapäevaellu. „Pingutame selle nimel, et loodusest inspiratsiooni saanud tooted leiaksid tee inimeste igapäevasesse keskkonda nii kodus kui ka tööl,“ võttis Setins eesmärgid kokku.

Uue aianduskeskuse kaubavalik on sarnane Laagris tegutsevale poele. On aiandust, sisustust, lemmikloomade tarbeid. Varasemast suuremat tähelepanu pööratakse uues keskuses aga tervislikele ja naturaalsetele gurmeetoodetele. Keskuse kaubavaliku koostamisel on arvestatud väga laia kliendispektriga, pakkudes valikut nõudlikule kliendile, kuid arvestades samas ka hinnatundlikuma ostja soovidega.

Hortese uue aianduskeskuse planeerimine algas juba kolm aastat tagasi. See on osa ettevõtte eesmärgist minna klientidele lähemale ning kasvada aja jooksul Baltimaade suurimaks omanäoliseks aia- ja elustiilikaupade keskuseks.

Kuna keskuse avamine jääb jõulueelsesse aega, on avamise esmane väljapanek ja pakkumised pühendatud just jõuludele. Koos Laagri aianduskeskusega pühendab Hortes jõulutemaatikale lausa 7000 ruutmeetrit kaubanduspinda. Hortese turundusjuhi Manuela Kelti sõnul on tegu täiesti ainulaadse ja unikaalse väljapanekuga. „Hortes pole seekord mitte üksnes suurima jõuluväljapanekuga keskus Eestis, vaid ka täiesti unikaalse kontseptsiooniga. Väljapanek koosneb neljast kollektsioonist: Jäämuinasjutt, Jõulunostalgia, Imedemaa ja Sametine luksus. Ehk siis kõik, aksessuaarid, jõulutuled, jõulupuud, toataimed ja isegi lemmikloomaosakond on pühademeeleolus,“ kirjeldab Hortese jõuluplaane Kelt.

Ühtekokku on uues Tähesaju aianduskeskuses 5575 ruutmeetrit kasulikku pinda. Sellest 4036 on katusealust sisepinda ja 1539 ruutmeetri välist müügipinda, mis tähendab, et sealt leiab eelseisvatel jõuludel umbes 10 000 jõulupuud ja suvel on pakkumisel umbes 120 000 istikut

Külastajatele juba tuttavas Laagri aianduskeskuses on kokku 7509 ruutmeetrit pinda, millest siseruumid on 3374 ja väline müügiala 4135 ruutmeetrit. Seega on Hortese uues Tähesaju aianduskeskuses sisemist kaubanduspinda rohkem kui Laagris ja väline müügiala piirkonna spetsiifikast tulenevalt mõnevõrra väiksem. Hortese meeskond täieneb uue kaupluse avamisega 21 inimese võrra. Ühtekokku annab aianduskeskus tööd 63-le inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757