Autor: Aivar Hundimägi • 22. oktoober 2019

Võõrtöötajateta enam Eestis hakkama ei saa

Pärnu Hedon Spa & Hoteli juhi Sari Sopaneniga tuli Äripäeva raadio hommikuprogrammis juttu poliitikute seas üha tihedamalt kostuvatest nõudmistest hakata tõhusamalt kontrollima ja ka rangemalt karistama ettevõtteid, kus teenindajad ei oska eesti keelt.

Intervjuust selgub ka, miks Soomes sellist arutelu tekkinud ei ole ja miks Eestis võõrtöötajateta enam hakkama ei saa.

Hommikuprogrammi tegid Aivar Hundimägi ja Rivo Sarapik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757