Autor: Kaubandus.ee • 31. oktoober 2019

Põldma Kaubanduse 25. sünnipäev

Maailmakuulsaid moebrände esindav edukas jaekaubandusettevõte Põldma Kaubanduse AS tähistas teisipäeval Saku suurhallis enda 25. sünnipäeva.
Heinar ja Maile Põldma
Foto: Andrei Ozdoba

Peol esitleti ettevõtte enda moebrändi, Eestis disainitud ja toodetud Denim Dreami uut SS20 kollektsioon. Õhtut juhtisid Eda-Ines Etti ja Tanel Padar ning lavale astusid ka teised Denim Dreami kampaaniastaarid nagu Ott Lepland, Laura Põldvere, Koit Toome ja Birgit Sarrap. Peole oli kutsutud üle 650 külalise.

Foto: Andrei Ozdoba

Thomas Jacob Hilfiger saatis personaalse videotervituse Põldma Kaubanduse tegevjuhile Heinar Põldmale ja töötajatele pikaajalise pühendumise ja koostöö eest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070