Autor: Kaubandus.ee • 6. november 2019

Kosmeetikapood Yves Rocher avas kaupluse Kristiine keskuses

Prantsusmaalt pärit kultuslik kosmeetikabränd Yves Rocher laienes Eestis ning avas värskelt uuenenud Kristiine keskuses oma teise esinduspoe.

Eesti turul on Yves Rocher ilutooteid juba aastaid suur edu saatnud. „Suur ostjaskond Eestis ärgitas meid avama esimest kauplust. Kuna nõudlus ei ole ka pärast seda vaibunud, otsustasime avada ka teise kaupluse kesklinna inimesi ühendavas Kristiine keskuses,“ rääkis Yves Rocher Baltikumi esindaja Iuliia Kolotova.

„Kristiine keskuse uuenduskuuri üheks eesmärgiks oli kvaliteetsem kauplusete valik kaubanduskeskuse külastajatele. Seetõttu on meil hea meel, et saame kaubanduskeskuses ostlejatele pakkuda praktilise ning teadusliku kvaliteediga ilutooteid,“ ütles Kristiine keskuse juht Linda Eichler.

Kaks aastat kestnud uuenduskuuri tulemusel on keskuse väljaüüritav pind on 45 076 m2, mis koosneb 110 moepoest ja 15 toitlustuskohast.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700