Autor: Kaubandus.ee • 8. november 2019

T1 Mall of Tallinnas avas uksed kauplus Debenhams

Reedel, 8. novembril avas meelelahutus- ja kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn oma uksed kauaoodatud Briti brändide kauplus Debenhams.

Debenhamsi brändijuhi Ivars Plaudis-Lasmanisi sõnul on T1 Mall of Tallinna asukoht kaupluse jaoks väga hea. „Olles viie aasta jooksul Eesti turgu tundma õppinud teame, et meie kliendid väärtustavad head ühendust kesklinnaga ja seda, et läheduses asub Tallinna Lennujaam ning tulevikus Rail Baltica ühisterminal. Lisaks headele ühendustele, tagab kliendi lojaalsuse see, et keskuses on mitmekülgne valik brände, heal tasemel ajaveetmise võimalused ja seda kõike avaras, hästi läbimõeldud arhitektuuriga keskuses, mille sarnast Balti riikides ei leia,“ rääkis Ivars Plaudis-Lasmanis.

T1 Mall of Tallinna juhi Allan Remmelkoore sõnul on keskuse avamisest möödas aasta, mille jooksul on pidevalt otsitud tasakaalupunkti - kui palju meelelahutust ja kui palju kaubandust peaks ühes meelelahutus- ja kaubanduskeskuses olema. „Usun, et meelelahutusega oleme suutnud ennast päris hästi keskuste kaardile tuua ja tugevalt kanda kinnitada. Kaubanduse poolega oleme pidanud kõvasti tööd tegema ja see töö kestab veel edasi. Seda enam on mul Debenhamsi tuleku üle hea meel ja uhke tunne, et nii tuntud rahvusvaheline bränd hindab T1. Me oleme seda päeva oodanud ja ma usun, et kaupluse avamine aitab kindlasti kaubavalikut suurendada ja parandada.”

Inglismaalt pärit bränd Debenhams pakub laia valikut naiste, meeste ja lasterõivaid. Samuti on esindatud kodukaubad, aksessuaarid ja pesu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757