Autor: Kaubandus.ee • 20. november 2019

Kaupmeeste Liit valis uue juhatuse

Eesti Kaupmeeste Liidu üldkoosolek valis 14. novembril korraliselt Liidule uue juhatuse, kuhu kuulub 12 liiget.

Kaupmeeste Liidu juhatusse kuulub 12 liiget, kelleks on: Raul Puusepp (Tallinna Kaubamaja Grupp AS), Kai Realo (Circle K Eesti AS), Gertti Kogermann (Viru Keskus AS), Andrija Arro (Rimi Eesti Food AS), Heinar Põldma (Põldma Kaubanduse AS), Erkki Laugus (Kaubamaja AS), Bruno Lauri (Pro Optika OÜ), Mart Liibert (Jungent OÜ), Kristi Lomp (Selver AS), Tõnis Tomingas (Prisma Peremarket AS), Jaan Marjundi (Coop Harju TÜ) ning Alo Ivask (Coop Eesti Keskühistu). Värske juhatuse volitused kestavad kaks aastat. Juhatuse esimees valitakse detsembris.

Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil teatas, et üldkoosolek otsustas laiemapõhjalise esindamise huvides suurendada juhatuse liikmete arvu 12-ni. “Tööd alustav juhatus on mitmekesine nagu kaubandussektor ise, “märkis Peil ning lisas, et esindatud on enamik suuri jaekette, kaubanduskeskused, hulgimüüjad ja keskmised ning väiksemad kaupmehed.

2019. aastal liitus Kaupmeeste Liiduga kolm uut liiget: optikakaupluste kett Pro Optika, rõivakaupluste kett Sangar ning tooteinfo keskkond Productinfo24.com.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 60 liiget. Liitu kuuluvad jaekaubandusettevõtted omavad 80% toidu- ja esmatarbekaupade turust ning üle 40% jaekaubanduse koguturust. Liidu liikmeskonda kuuluvad ka rõivaste, ehitusmaterjalide, elektroonika ja muude tootesegmentide müüjatest turuliidrid, juhtivad hulgimüüjad ning kaubanduskeskused ja muud kaubandusvaldkonnas tegutsevad suuremad ettevõtted.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757