Autor: Kaubandus.ee • 28. november 2019

Expert avab Jõhvis oma suurima kaupluse

Reedel, 29. novembril avab kodumasinate jaekett Expert Jõhvis Pargi Keskuses oma seni suurima kaupluse.

Expert Eesti ASi tegevjuhi Henri Aaslav-Kaasiku sõnul on Pargi Keskus Jõhvi ja Ida-Virumaa elanikele olulise tähtsusega. „Uus ja seni Eestis suurim Experdi kodumasinate pood võtab teatepulga üle Kohtla-Järvel ja Jõhvis äsja suletud kaupluselt. Ida-Virumaa kliendid on meid 20 aasta jooksul väga hästi vastu võtnud.,“ selgitas ta.

Uue kaupluse kaubavalikus on arvestatud piirkondliku eripäraga. „Ida-Virumaal on veel palju nõukogudeaegset arhitektuuri väikeste ja kitsaste köökidega. Seepärast on kaubavalikus arvestanud tavapärasest kitsamate külmkappide, pliitide ja pesumasinatega. Oleme arvestanud ka piirkonna demograafilise olukorraga ning võtnud valikusse rohkem vanematele inimestele huvipakkuvaid ja sobilikke tooteid. Näiteks on valikus suur hulk tervisetooteid nagu vererõhumõõtjad ja palju muud sarnast. Samuti toome Ida-Viru klientidele kohale kõik turule jõudvad uudistooted,“ kirjeldas tootevaliku eripära Jõhvi kaupluse juhataja Veiko Talas.

Pargi Keskuse tehnikakauplus on seni suurim Experdi pood Eestis. Ühtekokku on Experdil Eestis kaheksa kauplust: Tallinnas Järve ja Magistrali keskuses, Tartus Edeni keskuses, Pärnus Kaubamajakas,

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757