Autor: Kaubandus.ee • 29. november 2019

Jõhvis avati Pargi Keskus

Reedel, 29. novembril avati Jõhvi ja Kohtla-Järve piirkonna suurim kaubandus- ja vaba aja keskus Pargi Keskus. Keskuses avas uksed mitmed piirkonna suurimad kauplused, toidukohad ja teenindusettevõtted.

Pargi Keskus on piirkonna kõige laiema valikuga ostukeskus, pakkudes toidu- ja esmatarbekaupa, moekaupa, kodukaupa, toitlustust ja teenuseid. Keskuse toiduankur on Coop Maksimarket Jõhvi, millest saab piirkonna suurim toidukauplus enam kui 4500 m2 suurusel pinnal. Toidupoodi opereerib Järva Tarbijate Ühistu. Samuti on keskusesse rajamisel kino. Rahvusvahelistest kettidest on Pargi Keskuses esindatud H&M, New Yorker, CCC, Takko Fashion ja Pepco. Keskuses on uue kodu leidnud ka mitmed varasemast Jõhvis tegutsenud kauplused, muuhulgas Rademar, Sportland, Koduekstra ja Expert.

Keskus avatakse täielikult väljaüürituna. Pargi Keskuse kogupindala on 23000 m2.

Arendaja sõnul oli Pargi Keskuse rajamise eesmärgiks pakkuda Ida-Virumaa elanikele võimalikult laia valikut tuntud kaubamärke ja samas luua uus ja kaasaegne ostukeskkond, kus oleks võimalik ka vaba aega veeta. Keskus paikneb mugavalt ühel korrusel ja kogu parkimine on lahendatud maapealse parkimisega hoone ees.

Hoone välisilme on kaasaegne, mille saavutamiseks on kasutatud lisaks materjalidele ka uusimat tehnoloogiat. Nimelt on kogu keskuse fassaad kujundatud erivärvilise LED-valguse ja ekraanidega, mis teevad hoonest visuaalselt elava ja ligitõmbava.

Pargi keskuse sisekujunduse idee tuleneb Jõhvi promenaadi lähedusest, mis juhatab inimesed uue keskuseni. Interjööris jätkub välisruumist alguse saanud promenaadi motiiv avarates galeriides, olles liigendatud tänavalaternate ja pargipinkidega. Sisekujundus on kerge ning õhuline, mida värvi ja eluga täidavad inimesed ja kirjud vaateaknad.

Keskuse arendaja on Jõhvi Pargi Arendus Kaubandus OÜ, mis kuulub kodumaisele kapitalile. Keskuse ehitas Vilcon Ehitus ja kaasfinantseerijateks olid Luminor ja Coop Pank. Hoone arhitektideks on AB Luhse ja Tuhal ja Proge OÜ. Sisearhitektuuri teostas Ruutu6. Kaubanduslik konsultant ja maakler oli Dream Centers OÜ.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757