Köögi ja restorani ala eraldab klaassein läbi mille saavad külalised jälgida, kuidas valmivad nende road ning kuidas toimetavad Indiast pärit kokad köögis.
Yum-Yum restorani personalijuht Sandly Lepik tõdeb, et eestlane on suur Aasia toidu austaja. „Meil on hea meel, et saame juba väga tihedale Aasia restoranide turule Eestis pakkuda hoopis uutmoodi lähenemist tänavatoidu kontseptsiooniga. Tänu sellele, et meie külalised saavad endale ise meelepäraseid aasiapäraseid roogasid luua, avastavad ka meie kokad uusi maitsete kombinatsioone,“ sõnas Lepik.
Citycon keskuste Kristiine ja Rocca al Mare juht Linda Eichler ütles, et ühtse katusbrändi Kristiine Road all olevaid söögikohti iseloomustab peamiselt nooruslikkus ja tänavatoit. „Oleme väga rahul, et Kristiine Road toidutänaval saavad meie külastajad olla ka ise osake toiduvalmimise protsessist ja luua uusi ning erilisi maitseid,“ lisas Eichler.
Kristiine Road tänavatoiduala avati tänavu sügisel oktoobris. Keskuses juba olemasolevate söögikohtade kõrvale lisandus veel seitse kohta. Kaasaegne toidutänav paikneb Endla tänava poolse sissepääsu juures. Söögikohad kokku hõlmavad enda alla enam kui tuhande ruutmeetrise ala.
Peale uuenemist tegutseb Kristiine keskuses üle 45 000-ruutmeetrisel pinnal 15 söögikohta. Toitlustuse ja meelelahutuse osakaal üüritavast pinnast moodustab kokku 12 protsenti.