Autor: Kaubandus.ee • 19. detsember 2019

E-Selver laieneb Tartusse ja Tartumaale

Selver alustab 2. jaanuarist Tartus ja Tartust kuni 15-kilomeetri raadiuses e-poe tellimuste kojuvedu. Tartlased saavad e-Selveri tellimusi esitada alates 27. detsembrist.

„Selveri e-poe Tartusse jõudmise vastu on meie kliendid huvi tundnud igapäevaselt. Aasta eest rajasime e-poe komplekteerimiskeskuse, mis muutis meie tööd kiiremaks ja tõhusamaks. Tänu sellele oleme nüüd jõudnud järgmise olulise verstapostini ja e-Selveri kojuveo teenus jõuab Tartusse ja Tartumaale,“ ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Lombi sõnul on kojuveo teenuse avamine Tartus ja Tartumaal olnud Selveri meeskonna jaoks oodatud ja põhjalikult ettevalmistatud samm. „Selveri kojuveo teenus ei piirdu vaid Tartu linnaga, vaid jõuab ligi 150 000 elanikuni Tartus ja Tartumaal,“ lisas Lomp.

Tartumaa teeninduspiirkond piirneb põhjast Saadjärve, Kukulinna, idast Väägvere, Pilka, Sirgu, Vana-Kastre, Koke ja Roiuga, lõunast Rebase, Kambja ja Unipihaga ning läänest Järiste, Soosilla, Pihva, Ilmatsalu ja Lammikuga.

Kauba kojutarneid tehakse Tartumaa teeninduspiirkonnas neljas ajavahemikus: kell 11–13, kell 13–15, kell 17–19 ja kell 19–21. Kojuveo teenustasu on 4,90 eurot, alates ostukorvi summast 99,99 eurot on kojuvedu tasuta.

Eestis kõige kasutajasõbralikumaks valitud e-Selver on kättesaadav ligi 800 000 Eesti inimesele. E-Selver on Eesti suurima teeninduspiirkonna ja rikkaliku valikuga e-toidupood. Lisaks laiale valikule toidu- ja tööstuskaupadele toob e-Selver koju kätte ka suure kodutehnika nagu külmkapid, pesumasinad ja telerid. Uusima sortimenditäiendusena müüb e-pood ka mängukonsoole.

Maksta saab kõigi Eesti levinumate pangalinkide kaudu või krediitkaardiga. Osa saab alati ka kõigist Selveri sooduskampaaniatest ja e-poe eripakkumistest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757