Autor: Kaubandus.ee • 27. detsember 2019

Tanklapoe jõuluostude TOP 10

Alexela võttis luubi alla jõuluostud oma mugavuspoodides. Pühadeagsete ostude tipus troonivad kuumad kohvijoogid, grillburger, hot dog ja klaasipesuvedelik.
Foto: Alexela

„Koduses jõulumenüüs on klassikaliselt esindatud maitselemmikud verivorstid, suures koguses liha ja praekapsas. Sellele menüüle otsitakse vaheldust ja nii lähevad jõulusaginas tanklapoes kaubaks hot dogid erinevate vorstidega ja grillburger,“ iseloomustas AS Alexela kaubandusjuht Tiiu Valk rahva maitselemmikuid tanklapoodides jõuluajal.

Trassil asuvates mugavuspoodides on pühadeperioodil kehakinnitusele lisaks minev kaup tuletikud, kalmuküünlad ja klaasipesuvedelik. „Kuna jõuluperioodil tehakse kodudes palju süüa nii gaasigrillil kui -pliidil, siis hoogustub sel perioodil ka balloonigaasi müük,“ lisas Alexela kaubandusjuht.

TOP 10 jõuluperioodi ostu Alexela mugavuspoodides. Periood 21.-26. detsember:

1.Kuumad kohvijoogid

2.Hot dog (kabanoss, juustuvorst)

3.Tomati ja ürdi viineripirukas

4.Klaasipesuvedelik

5.Grillburger

6.Tuletikud

7.Energiajook

8.Vrapp Wrapilla veise kebabi ja peekoniga

9.17kg balloonigaas

10.Gaseerimata vesi

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757