Autor: Kaubandus.ee • 17. veebruar 2020

Kristiine keskuse KFC on kolmapäevast avatud ööpäevaringselt

Kristiine keskuses asuv kiirtoidukett Kentucky Fried Chicken (KFC) on alates 19. veebruarist avatud ööpäevaringselt. Öisel ajal pääseb restorani Endla tänava poolsest eraldi sissepääsust, mille lähedal asuvad ühtlasi restorani külastajatele mõeldud parkimiskohad.

”Ööpäevaringne teenindus oli meie keskuse KFC-l plaanis algusest peale, kuid iga uus asi vajab veidike aega sisse elamiseks, mistõttu otsustati kõigepealt töörutiinid paika loksutada. Meil on hea meel, et nüüd on KFC 24/7 avatud, sest see on osutunud väga menukaks söögikohaks,” ütles Kristiine keskuse kommertsdirektor Helen Metsvaht. ”Kuna keskus asub linna tuiksoonel, siis on hilistel õhtutundidel kindlasti tegemist tänuväärt toitlustusvõimalusega, mida hakatakse palju kasutama.”

KFC asub Kristiine Road tänavatoidualal, mis avati mullu oktoobris. Toidutänav paikneb Endla tänava poolse sissepääsu juures ja söögikohad kokku hõlmavad enda alla enam kui tuhande ruutmeetrise ala.

Pärast uuendust on keskuses kokku 15 söögikohta ning toitlustuse ja meelelahutuse osakaal üüritavast pinnast moodustab seejärel kokku 12 protsenti.

Keskuse 43 700 ruutmeetrisel äripinnal tegutseb ligikaudu 125 kauplust, millest 110 on erinevad moepoed. Kristiinet külastab päevas ligikaudu 20 000 inimest ja keskusel on suur õue-, sise- ja ka katuseparkla.

Apollo Group OÜ omandas KFC frantsiisi Baltimaades tänavu talvel. Apollo Group on teatanud, et plaanib avada Baltikumis lähima kolme aasta jooksul üle 20 KFC restorani.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757