Autor: Kaubandus.ee • 18. veebruar 2020

Lindexi kasumlikkus paranes

Lindex avalikustas enda 2019. aasta ja neljanda kvartali kasumi ja käive. Ettevõte jätkas positiivset arengud ning parandas kasumlikkust kõigil turgudel, müügikanalites ja ärivaldkondades.
Lindexi tegevjuht Susanne Ehnbåge

Lindexi 2019. aasta ärikasum oli 340 miljonit Rootsi krooni (2018. aastal 298 miljonit Rootsi krooni). Ettevõtte brutomarginaal paranes oluliselt, müük digikanalites näitas korralikku kasvu ning kulude kontroll aitas kaasa ärikasumi kasvule.

„Oleme väga rahul enda 2019. aasta tulemustega. Viimase kahe aasta jooksul on meie kasumid peaaegu kolmekordistanud. Müük veebikanalites kasvas aastaga 24,3 protsenti ning neljandas kvartalis oli kasv 16%. Samal ajal kasvas keskmine ostlemine, veebipoe külastajate ning kliente arve,“ kommenteeris tulemusi Lindexi tegevjuht Susanne Ehnbåge.

Lindexit ootavad ees põnevad ajad ning ambitsioon on jätkata globaalset kasvu enda kanalites ja ka partnerite kaudu.

„2020. aasta saab olema meie jaoks põnev ja sündmusterohke. Arendame pidevalt oma valikut ning tulime just turule sisekujunduskollektsiooniga Lindex Baby Home. Meie koostöö Zalandoga ja veebimüügi käivitamine Hiinas on olulised verstapostid Lindexi ülemaailmses laienemises,“ rääkis Ehnbåge.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070