Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2020

Selver lahtiolekuaegu ei lühenda, et kliendivoogu maksimaalselt hajutada

Selver palub kauplusi külastades valida päevane kellaaeg ning vältida poodide külastamist mitmekesi korraga.
Praeguses olukorras tasub kasutada iseteeninduskassasid.
Foto: Raul Mee, fotograaf

„Mida lühemaks muutub kaupluse lahtiolekuaeg, seda rohkem inimesi korraga poes viibib. Meie põhieesmärk on tagada inimeste ohutus ja kauba saadavus. Hajutatud poekülastused ja üksi poeskäigud, iseteenindust kasutades on praegu parimad meetmed,“ ütleb AS-i Selver juhatuse liige Kristi Lomp.

Selveri juht lisab, et range soovitus on praegusel ajal poode külastada üksinda, mitte tipptunnil ning kasutada tuleks eelistatult iseteenindussüsteemi, mis välistab lähikontaktid. „Enne ja pärast iseteeninduspultide, kärude või korvide kasutamist palume oma käsi desinfitseerida – selleks on kaupluses vastavad vahendid saadaval,“ ütleb Lomp.

Eilse päeva jooksul sotsiaalmeedias levinud valeinformatsioon valitsuse plaanidest sulgeda linnu ja piirata alkoholimüüki kasvatas olulisel määral poodide külastusi. „Tahame inimeste tähelepanu tõmmata sellele, et taolised sõnumid kasvatavad ohutaseme võimaliku viiruse levimisel eriti kõrgeks. Poes mitmekesi tunglemine ei ole praegusel perioodil mõistlik ega vajalik. Siinkohal on veel kord oluline rõhutada, et jääksime kujunenud olukorras rahulikuks ja säilitaksime kainet meelt,“ lisab Selveri juht.

Selver tahab eriti tänada oma kaupluste töötajaid, kes on raskel ajal suurepäraselt hakkama saanud. „Vaatamata keerulisele olukorrale on kaupluste riiulid kenasti kaupa täis. See näitab meie meeskonna tugevust kiiresti reageerida ja ühise eesmärgi nimel organiseeritult tegutseda. Suur tänu kõigile Selveri töötajatele, kes te olete endast nii palju andnud ja praeguses eriolukorras tekkinud ootamatu mahukasvuga suurepäraselt toime tulnud. Olete olnud väga tublid!“ tänab Lomp.

Selver kinnitab, et kauplustes kaupa jagub. Viibimisi esineb praegu vaid e-Selveri tellimuste kättetoimetamisel, kuid suurendatud komplekteerijate koosseisuga hakkab ka e-poe võimekus mitmekordselt kasvanud nõudlusele järele jõudma. Selveri üleskutsele palgata puhkusele jäänud või koondamisteate saanud töötajatel Selverisse tööle tulla on reageerinud sadu inimesi, kellest on olnud mahtude kasvuga kaasnenud töökoormuse leevendamisel palju abi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700