Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2020

Viru Keskus ja Tallinna Kaubamaja on alates kolmapäevast avatud lühendatud aegadel

Viru Keskus ja Tallinna Kaubamaja annavad teada, et lühendavad seoses Vabariigi Valitsuse poolt välja kuulutatud eriolukorraga kaupluste lahtiolekuaegu kella 10.00-19.00. Muudatus ei puuduta Kaubamaja Toidumaailma ja Apotheka apteeki, mis on avatud tavapärastel aegadel, vastavalt kell 09.00-22.00 ja 09.00-21.00.
Foto: Kalle Veesaar

“Lühendame sellest kolmapäevast lahtioleku aegu keskuses - teeme seda vastutustundest meie külastajate ja töötajate ees. Otsuse tegime koos oma keskuse kaupmeestega, säilitamaks töökohti ja tulles vastu klientide vajadustele,” märgib Viru Keskuse juht Gertti Kogermann.

Viru Keskuse juhi sõnul on klientide ja töötajate tervise hoidmine kõige tähtsam, seega rakendatakse täiendavaid meetmeid tagamaks viiruse minimaalselt võimalikku levimist. Keskuses on oluliselt suurendatud üldpindade koristust, paigaldatud on desinfitseerivad vahendid, tagatud on käte pesemise võimalused ja terviseameti infotahvlid viiruste vältimise profülaktikaks.

Kaubamaja Toidumaailm jääb avatuks tavapärastel aegadel. „Oleme tõhustanud müügisaali puhastust ja kontaktpindade desinfitseerimist. Erilise tähelepanu all on kassatsoonide ja iseteeninduskassade hügieen. Lisaks oleme müügisaali toonud klientidele kätepuhastusjaamad,“ räägib Kaubamaja AS tegevdirektor Erkki Laugus tehtavatest toimingutest seoses viiruse tõrjega ja lisab: „Samuti oleme arvestanud, et viirusele vastuvõtlikumad töötajad ei peaks olema otseses kontaktis klientidega ja saaksid võimalusel töötada kodus.“ Laugus kinnitab, et esmatarbe- ja toidukaupade puudust kartma ei pea ning kutsub inimesi üles mõistlikule tarbimisele.

Alates selle nädala kolmapäevast, 18. märtsist 2020 on Viru Keskus ja Tallinna Kaubamaja avatud lühendatud kellaaegadel 10.00–19.00. Erandiks jääb Tallinna Kaubamaja Toidumaailm ja apteek Apotheka, mis on avatud tavapärastel aegadel. Keskuses on suletud mõni müügikoht, tulenevalt nende ettevõtete korporatiivsetest otsustest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757