Autor: Kaubandus.ee • 26. märts 2020

Bauhof lõpetab kogu kaup tüüpi kampaaniad

Seoses täiendavate piirangutega tõkestamaks koroonaviiruse levikut Eestis, otsustas Bauhofi juhtkond alates homsest ehk 27. märtsist tühistada kõikides jaekauplustes kehtivad kogu kaup tüüpi allahindluskampaaniad.
Bauhof lõpetab kauplustes kogu kaup allahindlus kampaaniad
Foto: Andras Kralla

Kampaania tühistatakse küll füüsilistes kauplustes, kuid turvalist ostmist võimaldavas e-poes kampaaniad jätkuvad. Samuti jätkub kaupluste tavapärane töö ehk kauplused püütakse avatuna hoida tavapärastel kellaaegadel, et kliendivoog oleks kogu nädala ja päevade peale võimalikult hajutatud.

Bauhof on võtnud füüsilistes kauplustes kasutusele ennetavad meetmed:

- Kassades, infopunktides ning kaupluses asuvates kompaktsematel aladel põrandakleebised ning infosildid, mis aitavad klientidel hoida nõutud 2-meetrist distantsi.

- Kaupluste sissepääsudes koordineerivad eraldi inimesed klientide voogu ning tagavad, et kauplustesse siseneks maksimaalselt vaid 2 inimest ning et kauplustes sõltuvalt formaadist viibiks korraga mitte rohkem 30 kuni 50 ostjat.

- Alates eriolukorra väljakuulutamisest, puhastatakse kõigis kauplustes kolm korda päevas sagedasti kasutatavaid pindu nagu kassad, ostukärud, makseterminalid.

- Töötajate tervisenäitajaid jälgitakse kaks korda päevas.

- Kaupluste sisse- ja väljapääsude juurde ning infolettidel asuvad kätepuhastusvahendid koos üleskutsega neid kasutada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757