Autor: Harles Mägi • 2. aprill 2020
Ainult tellijatele

Hulgikaupmees, pane enda online lahendus tööle

Keegi ei kahtle ammu enam, et edukal kaubandusettevõttel on vaja e-poodi. Kuidas saavad online tellimist edukalt pakkuda aga hulgi- ja ärikliendi müügile suunatud ettevõtted, kirjutab Multon Developments juht ja e-kaubanduse ekspert Harles Mägi.

Autor: Pixabay.com

Siinjuures tuleb meeles pidada seda, et online kanalina ei lähe arvesse meiliga exceli tellimislehtede saatmine, vaid kaasaegne e-poe lahendus. Mis siis takistab ettevõtetel pakkumast mugavat tellimist hulgiklientidele? Nagu ikka on need mitmed eelarvamused ja müüdid, alustades keerulisusest ja lõpetades eeldusega, et hulgiklient ei oska äkki online süsteemi kasutada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354