Autor: Kaubandus.ee • 7. aprill 2020

Barbora ja Maxima käivitavad ühise kontaktivaba ostlemise teenuse

Toidu- ja esmatarbekaupade e-kauplus Barbora.ee hakkab koostöös Maximaga pakkuma kontaktivaba ostlemise võimalust 33 Maxima kaupluses kokku 17 Eesti linnas; esimesed Barbora Express teeninduspunktid avati teisipäeval 12 kaupluses Tallinnas, Viimsis ja Maardus ning eeloleva nädala-kahe jooksul laieneb teenus teistesse suurematesse linnadesse ja maakonnakeskustesse.

„Tulenevalt hetkeolukorrast, kus kogu ühiskonna esmane prioriteet on viia mittevajalike kontaktide arv miinimumini, suurendasime märkimisväärselt jõupingutusi, et Barbora e-pood oleks kättesaadav võimalikult laialdaselt üle Eesti ning juba sellest nädalast pakume koostöös Maximaga kontaktivaba ostlemise võimalust Eesti suuremates linnades ja enamikes maakonnakeskuses, kus on Maxima kauplus,“ lausus Barbora.ee tegevjuht Deniss Osman.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on eduka e-teenuse käivitamise aluseks lai Maxima jaekaubandusketi kaupluste võrk ja hästi ette valmistatud personal. „Täna suudame pakkuda Barbora Expressi kasutajatele 600 erinevat toodet, millest valdav osa on värske kategooria kaup ning lisaks kuivained, konservid ja esmatarbekaubad,“ sõnas Volkas. „Usun, et käivitatav teenus loob väga suurele osale Eesti elanikkonnast uue võimaluse teha oma igapäevased ostud kontaktivabalt ja turvaliselt,“ lisas ta.

Tellimisel valib klient esmalt barbora.ee leheküljelt Barbora Express teenuse ning seejärel maakonna, milles asuvasse Maxima kauplusesse ta soovib oma kaubale järgi minna. Seejärel avaneb tavapärane e-poe keskkond koos valikuga toidu- ja esmatarbekaupadest. Ostukorv komplekteeritakse kaupluses ning selle üleandmine toimub kontaktivabalt kaupluses spetsiaalselt märgistatud alal.

Osman lisas, et kuna tänases eriolukorras on iga kaupleja ülesanne tagada maksimaalne turvalisus ja hügieeninõuete ning 2+2 reegli täitmine, saab Barbora Expressi kaupade eest esialgu tasuda vaid tellimust sooritades kas pangaülekande või kaardimaksega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757