Autor: Kaubandus.ee • 8. aprill 2020

HKScan Baltikumi äridirektori ametisse asus Kristina Mustonen-Shevelevskyi

Märtsis asus HKScan Baltikumi äridirektorina ja HKScan Eesti juhatuse liikmena tööle varem Bauhof Groupi ja Maxima Eesti kommertstegevust juhtinud Kristina Mustonen-Shevelevskyi, kes vastutab HKScanis müügi, turunduse ja tootearenduse eest kõigis kolmes Balti riigis.
HKScan Baltikumi äridirektori ja HKScan Eesti juhatuse liikmena alustas tööd Kristina Mustonen-Shevelevskyi
Foto: Raul Mee

HKScan Baltikumi üksuste juhi Anne Mere sõnul on tervisekriisist tulenevate piirangute tõttu toidutööstustel erakordne vastutus ja kohustus tagada toidu jõudmine inimeste söögilaudadele ja samas arvestada tarbijate pikalt väljakujunenud tarbimiseelistustega. „Saan kinnitada, et toitu jagub ning nii Rakvere kui ka Talleggi populaarsemad tooted on jätkuvalt kauplustes kõigile saada,“ ütles Mere.

„Omades pikaaegset kogemust liha- ja toiduainetööstuses on ettevõtte sihid aga suunatud juba tulevikku ning müügikanalite ja tootekategooriate jätkuvale arendamisele. Eesmärk on võtta kasutusele uusi kontseptsioone, digitaalseid lahendusi ning realiseerida uusi ärivõimalusi seoses rajatava logistikakeskusega. HKScaniga liitunud Kristina Mustonen-Shevelevskyil on pikaaegne edukas kogemus rahvusvaheliste kaubandusettevõtete ostu- ja turundusstrateegiate väljatöötamisel ja elluviimisel, mis ettevõttel seatud sihte täita aitab,“ lisas Mere.

Mustonen-Shevelevskyi sõnul püsib HKScanil Baltikumis tugev turupositsioon, olles aastaid olnud Eestis ja Lätis turuliider sea- ja kanalihatoodete segmendis. „Tarbijad eelistavad jätkuvalt kodumaisel toorainel põhinevaid tooteid ning HKScani peamine ülesanne on tarbijate võidetud usaldust kindlustada. Kana tarbimine kasvab ja me investeerime igal aastal tootmise suurendamisse, et rahuldada oma tarbijate eelistusi tarbida just kodumaist kana. Lisaks koduturgudele on suund kindlasti ka ekspordi kasvatamisel, millele on andnud hea eelduse tootmisvõimekuse suurenemine ja selleks tehtud investeeringud,“ rääkis Mustonen-Shevelevskyi.

Kristina Mustonen-Shevelevskyi on varem töötanud Bauhof Groupi kommertsdirektorina ning 12 aastat Baltikumi suurimas kaubandusketis Maxima erinevatel juhtivatel ametikohtadel Eestis, viimati juhatuse liikme ja kommertsdirektorina.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700