Autor: Kaubandus.ee • 9. aprill 2020

Maxima kaks kauplust on avatud nüüd 24/7

Alates tänasest, 9. aprillist pikendab Maxima kuue Maxima XX kaupluse lahtiolekuaega kella 9.00 – 23.00 ning Haabersti ja Linnamäe Maxima XXX kauplused on alates tänasest avatud ööpäevaringselt.
Foto: Maxima Eesti

Maxima muudab kaupluste lahtiolekuaegasid, et pikendada aega, mil inimesed saavad oma igapäevaostusid teha ning seega vähendada tipptundidel inimeste arvu kauplustes.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on ettevõttele oluline pakkuda inimestele võimalust ohutult ja mugavalt teha oma igapäevaostud, mistõttu oleme rakendanud erinevaid meetmeid vähendamaks kassajärjekordasid ning inimeste arvu poodides.

„Pikendame allpool nimetatud kaupluste lahtiolekuaegasid, kuna nägime et nendes kauplustes kasvas külastajate hulk hüppeliselt viimasel avatud olemise tunnil. Meie jaoks on oluline, et igaüks leiaks endale võimaluse teha oma ostusid ning teha seda turvalises keskkonnas endale sobival ajal,“ selgitas Volkas. „Lisaks monitoorime pidevalt kassajärjekordasid ning oleme vähendanud ostukorvide- ja kärude hulka,“ lisas ta.

Alates 9. aprillist on kella 9.00 – 23.00 avatud alljärgnevad kauplused:

Maxima XX Laagna tee 80, Tallinn

Maxima XX Õismäe tee 46, Tallinn

Maxima XX Vilde tee 75/77, Tallinn

Maxima XX Smuuli 9, Tallinn

Maxima XX Tuulemaa 20, Tallinn

Maxima XX Kreenholmi 52/54, Narva

Alates 9. aprillist on ööpäevaringselt avatud:

Maxima XXX Ehitajate tee 148, Tallinn

Maxima XXX Linnamäe tee 57, Tallinn

„Oleme kindlad, et ellu viidud meetmed tõstavad veelgi turvalisust ja ohutust kaupluses, kuid suur palve ka klientidele – palume haigusnähtudega poodi ostlema mitte tulla, sest vaid üheskoos on võimalik vähendada nakatumisohtu nii töötajatel kui ka klientidel toidupoodides, mis on meile kõikidele eluks vajalik, et raske aeg üle elada,“ edastas omapoolse palve Volkas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757