Autor: Logistikauudised.ee • 14. aprill 2020

Silberauto Eesti tegevjuhiks sai Keijo Kaasik

Veho Baltics gruppi kuuluva Silberauto Eesti AS tegevjuhiks sai alates 13. aprillist Keijo Kaasik, kes töötas varem Moller Auto Tallinn juhatajana.

„Hea meel on liituda meeskonnaga ettevõttes, mis on tegutsenud Eesti turul edukalt aastakümneid ja esindanud vääriliselt ikoonilist Mercedes-Benz kaubamärki. Näen, et saan panustada oma seniseid kogemusi ning aastatega kogutud teadmiseid klienditeeninduse ja müügikvaliteedi uuele tasemele viimiseks.“ ütles Keijo Kaasik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757