Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2020

Tallink avas uue esmatarbekaupade veebipoe

Märtsi alguses teatas Tallink Grupp, et üheskoos Burger Kingi restoraniga avatakse Balti jaama ootepaviljonis ka Tallink Ekspress kauplus, kus müüakse toitu, jooke ja esmatarbekaupu. Eriolukorra tõttu otsustas ettevõte täna Tallink Ekspress veebipoe avada.
Tallink Ekspress kauba väljastamine
Foto: Tallink

Veebipoes on põhirõhk toidu- ja joogikaupadel ning veebipoest tellitud kauba saab kontaktivabalt kätte Tallinnas, Uus-Sadama 19 asuvast väljastuspunktist. Tallinna ja Viimsi elanikud saavad kauba Tallink Takso kullerteenusega koju tellida.

„ Kui Tallink Ekspressi füüsilise kaupluse planeerime avada Balti Jaama ootepaviljonis niipea, kui kehtivad piirangud seda võimaldavad, siis muutunud ostlemisharjumused ning veebiostude järsk kasv lõid meile suurepärase võimaluse avada Tallink Ekspress veebikauplusena juba täna,“ kommenteeris uue veebipoe avamist Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

„Loodame, et saame selliselt pakkuda lahendust inimeste jaoks praegusel hetkel kõige olulisemale vajadusele, milleks on kontaktivaba ja kiire toiduost ja kojutoimetamine,“ lisas Kõvask.

Tallink Ekspressi esimese kaupluse Balti Jaama ootepaviljonis avab ettevõte siis, kui kehtivad piirangud seda võimaldavad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700