• 20.04.20, 14:51

Tallink avas uue esmatarbekaupade veebipoe

Märtsi alguses teatas Tallink Grupp, et üheskoos Burger Kingi restoraniga avatakse Balti jaama ootepaviljonis ka Tallink Ekspress kauplus, kus müüakse toitu, jooke ja esmatarbekaupu. Eriolukorra tõttu otsustas ettevõte täna Tallink Ekspress veebipoe avada.
Tallink Ekspress kauba väljastamine
  • Tallink Ekspress kauba väljastamine Foto: Tallink
Veebipoes on põhirõhk toidu- ja joogikaupadel ning veebipoest tellitud kauba saab kontaktivabalt kätte Tallinnas, Uus-Sadama 19 asuvast väljastuspunktist. Tallinna ja Viimsi elanikud saavad kauba Tallink Takso kullerteenusega koju tellida.
„ Kui Tallink Ekspressi füüsilise kaupluse planeerime avada Balti Jaama ootepaviljonis niipea, kui kehtivad piirangud seda võimaldavad, siis muutunud ostlemisharjumused ning veebiostude järsk kasv lõid meile suurepärase võimaluse avada Tallink Ekspress veebikauplusena juba täna,“ kommenteeris uue veebipoe avamist Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.
„Loodame, et saame selliselt pakkuda lahendust inimeste jaoks praegusel hetkel kõige olulisemale vajadusele, milleks on kontaktivaba ja kiire toiduost ja kojutoimetamine,“ lisas Kõvask.
Tallink Ekspressi esimese kaupluse Balti Jaama ootepaviljonis avab ettevõte siis, kui kehtivad piirangud seda võimaldavad.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele