Autor: Viivika Rõuk • 23. aprill 2020

Hotelliomanik: "Me saame hakkama, kui just maailm kokku ei varise"

Euroopa hotelliturg nautis selle aasta alguses häid tulemusi, kuid kõigest kuu ajaga on hooned justkui mahajäetud. "See on üks rängemaid kriise, mida ma näinud olen," tunnistab Euroopa ühe suurema hotelliomaniku Pandoxi juht Anders Nissen
Stockholm.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Kokku 15 riigis rohkem kui 100 hotellihoonet omava ettevõtte juht Anders Nissen rääkis Rootsi majanduslehele Dagens Industri, milline on ettevõtte kriisiplaan ja kuidas näeb ta hotelliäri taastumist ja tulevikku.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757